Συντακτική Ηθική

Αυστηρότητα και διαφάνεια

Η συντακτική πολιτική μας βασίζεται σε 7 σημεία που διασφαλίζουν ότι όλο το περιεχόμενό μας θα είναι αυστηρό, ειλικρινές, αξιόπιστο και διαφανές.

Βασίζουμε τη συντακτική ηθική μας σε 5 σημεία, τα οποία θα αναπτύξουμε παρακάτω:

Δείκτης

    1. Αλήθεια των πληροφοριών
    2. Όχι στο Clickbait
    3. Ποιότητα και υπεροχή περιεχομένου
    4. Διόρθωση
    5. Συνεχής βελτίωση

Αλήθεια των πληροφοριών

Όλες οι πληροφορίες που δημοσιεύουμε επαληθεύονται για να διασφαλιστεί ότι είναι αληθινές. Για να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο, προσπαθούμε να τεκμηριώσουμε τον εαυτό μας με πρωταρχικές πηγές, οι οποίες αποτελούν το επίκεντρο των πληροφοριών, και έτσι αποφεύγουμε παρεξηγήσεις ή ανακριβείς ερμηνείες των πληροφοριών.

Δεν έχουμε κανένα πολιτικό ή εμπορικό συμφέρον και γράφουμε  προσπαθώντας να είμαστε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί κατά την προσφορά της εμπειρογνωμοσύνης μας .

Όχι στο Clickbait

Δεν χρησιμοποιούμε ψευδείς ή εντυπωσιακούς τίτλους για να προσελκύσουμε τον αναγνώστη χωρίς να έχουμε καμία σχέση με τα νέα. Είμαστε αυστηροί και ειλικρινείς, έτσι οι τίτλοι των άρθρων μας αντιστοιχούν σε αυτό που θα βρείτε στο περιεχόμενό μας. Δεν δημιουργούμε προσδοκίες για περιεχόμενο που δεν περιλαμβάνεται στις ειδήσεις.

Ποιότητα και υπεροχή περιεχομένου

Δημιουργούμε ποιοτικά άρθρα και περιεχόμενο και αναζητούμε συνεχώς την αριστεία σε αυτό. Προσπαθώντας να φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια και να φέρουμε τον αναγνώστη πιο κοντά στις πληροφορίες που αναζητά και χρειάζεται.

Διόρθωση 

Κάθε φορά που εντοπίζουμε ένα σφάλμα ή το κοινοποιείτε σε εμάς, το εξετάζουμε και το διορθώνουμε. Έχουμε ένα εσωτερικό σύστημα ελέγχου σφαλμάτων που μας βοηθά να βελτιώνουμε συνεχώς τα άρθρα μας, καθώς και να τα αποτρέπουμε από το να ξανασυμβούν στο μέλλον.

Συνεχής βελτίωση

Βελτιώνουμε τακτικά το περιεχόμενο στους ιστότοπούς μας. Αφενός, διόρθωση σφαλμάτων και, αφετέρου,  διαχρονικό περιεχόμενο. Χάρη σε αυτήν την πρακτική, όλο το περιεχόμενο  μετατρέπεται σε περιεχόμενο αναφοράς και είναι χρήσιμο για όλους τους αναγνώστες, όποτε διαβάζεται.

Εάν έχετε οποιοδήποτε παράπονο, ή οποιαδήποτε πρόταση να κάνετε σχετικά με ένα άρθρο σας προσκαλούμε να μάς το κοινοποιείτε αμέσως!

Μετάβαση στο περιεχόμενο